Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині планують змінити категорію населеного пункту

На Полтавщині планують змінити категорію населеного пункту

Для населеного пункту Котельва, що у Полтавському районі, хочуть змінити категорію з “селища міського типу” на “селище”.

Відповідний проєкт рішення депутати Полтавської обласної ради розглянули на засіданні комісії з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій 7 жовтня.

“До нас звернулась Котелевська селищна рада, яка за чисельністю населення та іншими ознаками (переважна кількість жителів займається сільським господарством) просить їх віднести до категорії “селище”. Вони провели громадське обговорення, проголосували на сесії, подали весь пакет документів. Після того, як це питання розглянуть на сесії обласної ради, в подальшому його подадуть до Верховної Ради, щоб внести зміни до статистичного довідника”, – повідомила заступник керівника апарату Полтавської облради Тетяна Паутова.

Через зміну категорії селища жителям не потрібно буде обов’язково змінювати інформацію у документах. Лише у разі заміни паспорту чи інших випадках.

Нагадаємо, на Полтавщині планують придбати автопоїзд для гасіння пожеж в екосистемах.

Перейти до вмісту