Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Гурт “Бумбокс” представив у Полтаві новий альбом

Гурт “Бумбокс” представив у Полтаві новий альбом

15 жовтня у палаці дозвілля “Листопад” рок-гурт “Бумбокс” зіграв концерт на підтримку альбому “Таємний код. Рубікон”. Соліст Андрій Хливнюк виконував не лише нові пісні, а й відомі хіти гурту.

З травня 2021-го Бумбокс відновив гастрольну діяльність, перервану карантинними обмеженнями, й відіграли 27 концертів та фестивальних сетів. Ще 15 запланували цієї осені, один з яких пройшов у Полтаві.

“Таємний код. Рубікон” — сьомий студійний альбом гурту, який складається із двох частин. В інтерв’ю виданню “Таблоїд” Андрій Хливнюк прокоментував назву альбому:

“Це мій особистий рубікон, і там заховано таємний код, важливий для тих людей, які цей альбом написали й записали. Ми ж розуміємо, що таке рубікон? Це коли фактично довелося порушити закон, воювати з самим собою. Там вже або пан, або пропав. В принципі, зроби або помри — можна назвати платівку”.

Цієї осені фанати “Бумбоксу” також очікують на вихід нової дуетної пісні “Правда”, записаної спільно з письменником, фронтменом гурту “Жадан і собаки” Сергієм Жаданом.

[metaslider id=819900]

Перейти до вмісту