Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують долучитися до акції “Звільнимо рибу від сміття разом”

Полтавців запрошують долучитися до акції “Звільнимо рибу від сміття разом”

18 вересня відзначають Міжнародний День чистих берегів. З цієї нагоди Полтавський рибоохоронний патруль проведе екологічну акцію “Звільнимо рибу від сміття разом”. Долучитися до події запрошують всіх охочих полтавців.

Міжнародний день чистих берегів — це своєрідна масштабна акція, спрямована на привернення уваги всіх людей до проблем засмічення водних об’єктів, підвищення рівня екологічної свідомості та виховання дбайливого ставлення до навколишнього середовища нашої планети.

“Умови акції прості: зберіть друзів, приберіть біля себе береги річки, озера, ставка чи моря, адже кожен з нас однаковою мірою відповідальний за планету”, –  повідомляє Полтавський рибоохоронний патруль.

У цей день відбуваються масштабні екологічні акції, покликані на підвищення рівня екологічної культури та стимулювання ековідповідальності населення перед водними ресурсами планети та її водними мешканцями.

Працівники Управління Держрибагентства у Полтавській області 17 – 18 вересня з 11 години прибиратимуть береги водойм Полтавщини:

– р. Ворскла, м. Полтава, (район південного залізничного вокзалу);
– р. Ворскла, с. Вільховатка Кобеляцької ОТГ Полтавського району (район місцевого пляжу);
– Кам’янське водосховище, с. Орлик Кобеляцької ОТГ Полтавського району (район урочища Пелехи);
– Кам’янське водосховище с. Придніпрянське Кобеляцької ОТГ Полтавського району (район набережної вул. Лісгоспна до Придніпрянського гранкар’єру);
– Кам’янське водосховище, м. Кременчук (район прибережної смуги місцезнаходженням по вул. Флотська,4);
– Кременчуцьке водосховище, с. Липове Глобинської ОТГ Кременчуцького району (район старого порту);
– Кременчуцьке водосховище, смт Градизьк Глобинської ОТГ Кременчуцького району (район прибережної смуги пляжу та церкви).

Перейти до вмісту