Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Наші медики творять дива, незважаючи на будь-які труднощі, – Разумков у Полтаві

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відвідав Полтавську обласну клінічну лікарню ім.М.В. Скліфосовського.

Він ознайомився із роботою медичного закладу, повідомляють на сайті Верховної Ради.

“Незважаючи ні на що, наші медики за останній рік демонстрували справжні дива. Хтось на передовій боротьби з COVID-19, а хтось у лікуванні пацієнтів з іншими хворобами”, – сказав Голова Верховної Ради.

Дмитро Разумков оглянув роботу низки відділень клінічної лікарні та ознайомився з особливостями функціонування електронної черги та відзначив, що медичний заклад продовжує позитивні трансформації. 

“Багато що змінено, чимало нового введено в роботу лікарні.  Очевидно, що є моменти, які потребують доопрацювання. Але важливо, що є серйозні плани, ідеї та бажання щодо удосконалення діяльності, це – дуже важливо”, – зауважив Голова Парламенту.

“Тут не можливо не помітити позитивні зміни, які значно покращують якість роботи медиків завдяки новій, сучасній техніці та обладнанню. Але до повного “перезавантаження” ще доведеться плідно попрацювати. Спілкуючись з персоналом та керівництвом лікарні обговорили плани по вдосконаленню роботи медзакладу – та плануємо спільними зусиллями втілити їх в реальність”, – зазначив народний депутат України Костянтин Касай.

Заступник голови Полтавської обласної ради Олексій Чепурко, відмітив, що лікарня обслуговує, зокрема, величезну кількість мешканців Полтави.

“Це неминуче наштовхує на порівняння, адже міська влада підпорядкованими їй комунальними лікарняними закладами фактично не опікується. Позитивні новації попереднього часу знищені, пацієнти й персонал знову залишені наодинці зі своїми проблемами. Сучасне обладнання, відремонтовані приміщення, професійні кадри – все це формує образ медичної Полтави й рівень розвитку сфери в цілому. Для когось це звичайна медична послуга, а для когось – врятоване життя”, – сказав Олексій Чепурко.

Нагадаємо, Дмитро Разумков побував на відкритті Сорочинського ярмарку.

Перейти до вмісту