Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

3 767 кременчужан вакцинувалися від вірусу COVID-19 на цьому тижні

За поточний тиждень 3767 жителів міста отримали щеплення від коронавірусної інфекції. Із них, 1494 – були вакциновані першою дозою, 2273 – другою дозою. Всього кампанією імунізації охоплено 41123 кременчужанина, 26188 із них пройшли повний цикл вакцинації.

Про це на штабі з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації повідомила заступник міського голови Ольга Усанова, інформує сайт Кременчуцької міської ради.

Сертифікати про повний курс вакцинації в паперовому вигляді можна замовити та отримати у сімейних лікарів, а в електронному – через додаток «ДІЯ». Наразі термін дії сертифікатів відповідно до урядової постанови скорочено до 180 діб від моменту щеплення другою дозою.

Наразі вакцинацію від коронавірусу можна пройти в Центрах первинної медико-санітарної допомоги, а також у Центрах масової вакцинації, що працюють у Міському палаці культури (бульвар Пушкіна, 2) та в приміщенні колишньої поліклініки N4 (проспект Лесі Українки, 80).

Працюють міські центри імунізації із 9:00 до 18:00 години. При собі необхідно мати документи, що засвідчують особистість.

фото ілюстративне

Перейти до вмісту