Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Засідання комісії Полтавської облради з питань бюджету та управління майном

4 червня о 10:00 розпочалось засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань бюджету та управління майном.

До проєкту порядку денного включено питання:

1. Про попередній розгляд проєкту рішення «Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області».
2. Про виконання Програми економічного та соціального розвитку Полтавської області на 2020 рік.
3. Про затвердження звітів про результати проведення моніторингу та з оцінки результативності реалізації Стратегії розвитку Полтавської області за 2020 рік і в цілому за весь період дії та Плану заходів з її реалізації на період 2018 ‒ 2020 років.
4. Про попередній розгляд проєкту рішення «Про виконання Програми зайнятості населення Полтавської області на 2018 ‒ 2020 роки».
5. Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування у Полтавській області на 2021 ‒ 2023 роки.
6. Про внесення змін до Схеми планування території Полтавської області.
7. Про попередній розгляд проєкту рішення «Про затвердження переліку підприємств, установ та організацій, що надають соціально важливі послуги населенню області».
8. Про внесення змін до рішення обласної ради від 03 червня 2020 року № 1366 «Про реорганізацію шляхом перетворення Великосорочинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів Миргородського району Полтавської обласної ради у Великосорочинський ліцей Полтавської обласної ради».
9. Про внесення змін до рішення обласної ради від 03 червня 2020 року № 1367 «Про реорганізацію шляхом перетворення Андріївської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Новосанжарського району Полтавської обласної ради в Андріївський ліцей Полтавської обласної ради».
10. Про внесення змін до рішення обласної ради від 09 квітня 2021 року № 154 «Про зміну типу та найменування комунального закладу «Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради».
11. Про зміну найменування комунального закладу «Кременчуцька спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів імені І.М. Піддубного Полтавської обласної ради».
12. Про зміну найменування комунального закладу «Полтавська спеціалізована школа-інтернат спортивного профілю І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради».
13. Про зміну типу та найменування комунального закладу «Полтавський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів імені А.С. Макаренка Полтавської обласної ради».
14. Про стан виконання обласного бюджету за І квартал 2021 року.
15. Про результати розгляду Полтавською обласною державною адміністрацією листа Управління Служби безпеки України в Полтавській області щодо проведення комісійної перевірки правомірності використання керівним складом в/ч А0312 виділених обласним бюджетом коштів.
16. Різне.

Перейти до вмісту