Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

З 8 травня запрацює Полтавський краєзнавчий музей

З 8 травня Полтавський краєзнавчий музей імені Василя Кричевського після тривалого посиленого карантину відчиняє свої двері для відвідувачів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці музею.

 

Читайте також: Цьогоріч у Полтаві розпочнуть реставрувати Краєзнавчий музей

Нагадаємо, у Полтавському краєзнавчому музеї до Дня пам’яті і примирення та 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні заходи розпочнуться з 7 травня. Зокрема, відбудеться “Хвилина пам’яті” – зустріч з автором книги “У вересні 1941-го. Київське оточення. Спогади, свідчення, документи” Олегом Скирдою. Початок об 11:00.

Також з 7 по 12 травня триватиме соціально-відповідальна акція зі збору експонатів від громади до Дня пам’яті і примирення “Зберегти, не можна втратити!”.

8 травня, у День пам’яті і примирення, у соціальних мережах проведуть флешмоб #Розкажи – ініціатива, що спонукає розповісти, про своїх рідних, які брали участь у Другій світовій війні.

Цього дня відбудеться віртуальна виставка “Перший день миру в історичних світлинах: травень 1945-го року” та можна буде переглянути відеоролик “Друга світова війна і пам’ятки рідного краю”.

9 травня, у 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбудеться авторська онлайн-екскурсія Наталії Кузьменко “Полтавщина в роки Другої світової війни”.

 

 

 

ФОТО: Полтавщина

Перейти до вмісту