Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинській громаді створили 17 старостинських округів

На сесії міської ради, яка відбулася 31 березня, ухвалили рішення про створення 17 старостинських округів, також затвердили кандидатури на посади старост.

Відповідне рішення депутати прийняли після громадських обговорень, повідомили у Пирятинській міській раді.

Тож відтепер на території Пирятинської міської територіальної громади діятимуть:

1) Березоворудський старостинський округ з центром у селі Березова Рудка та селами, що увійшли до його складу: Березова Рудка, Вечірки, Крячківка, Мар’їнське. Староста – Олександр Оніщенко.

2) Великокручанський старостинський округ з центром у селі Велика Круча та селами, що увійшли до його складу: Велика Круча, Мала Круча, Повстин. Староста – Світлана Харченко.

3) Вікторійський старостинський округ з центром у селі Вікторія та селами, що увійшли до його складу: Вікторія, Архемівка. Староста – Наталія Пазюк.

4) Грабарівський старостинський округ з центром у селі Грабарівка. Староста – Світлана Крючкова.

5) Давидівський старостинський округ з центром у селі Давидівка. Староста – Наталія Захарченко.

6) Дейманівський старостинський округ з центром у селі Дейманівка та селами, що увійшли до його складу: Дейманівка, Шкурати. Староста – Юрій Семененко.

7) Калиновомостівський старостинський округ з центром у селі Калинів Міст та селами, що увійшли до його складу: Калинів Міст, Верхоярівка, Замостище. Староста – Руслан Лук’яненко.

8) Каплинцівський старостинський округ з центром у селі Каплинці та селами, що увійшли до його складу: Каплинці, Усівка. Староста – Віра Шурхал.

9) Куріньківський старостинський округ з центром у селі Курінька та селами, що увійшли до його складу: Курінька, Нетратівка, Скибинці. Староста – Володимир Голуб.

10) Малютинський старостинський округ з центром у селі Малютинці. Староста – Юрій Вірченко.

Читайте також: Нові райони і громади: з’явився оновлений Атлас адміністративно-територіального устрою України

11) Новомартиновицький старостинський округ з центром у селі Нові Мартиновичі та селами, що увійшли до його складу: Нові Мартиновичі, Кроти, Гурбинці. Староста – Олександр Степанчук.

12) Олександрівський старостинський округ з центром у селі Олександрівка та селами, що увійшли до його складу: Олександрівка, Могилівщина, Рівне, Першотравневе. Староста – Людмила Дронишинець.

13) Прихідьківський старостинський округ з центром у селі Прихідьки та селами, що увійшли до його складу: Прихідьки, Яцини. Староста – Василь Грицай.

14) Теплівський старостинський округ з центром у селі Теплівка. Староста – Володимир Колінчук.

15) Сасинівський старостинський округ з центром у селі Сасинівка та селами, що увійшли до його складу: Сасинівка, Кейбалівка, Леляки, Меченки, Червоне. Староста – Віктор Скорик.

16) Смотриківський старостинський округ з центром у селі Смотрики. Староста – Марія Котяй.

17) Харківецький старостинський округ з центром у селі Харківці та селами, що увійшли до його складу: Харківці, Вишневе, Високе, Білоцерківці. Староста – Олександр Самбур.

Фото: itinery.com.ua

Перейти до вмісту