Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

Роз’яснення земельного законодавства та співпраці з Держгеокадастром: громади Полтавщини запрошують на онлайн-конференцію

20 квітня о 10 годині для представників територіальних громад Полтавської області проведуть онлайн-конференцію. Під час якої роз’яснення земельного законодавства та співпраці з Держгеокадастром.

Про це повідомили у пресцентрі ініціативи “Децентралізація”.

В рамках роботи планується надання роз’яснення земельного законодавства та практичне вирішення проблемних питань у сфері земельних відносин, оподаткування, подолання корупції у земельній сфері, запобігання рейдерству, інформування сільських громад про переваги, які надаються новими земельними законами, роз’яснення принципів співпраці з Держгеокадастром, а також надання фахових відповідей щодо можливих питань, пов’язаних з діяльністю Держгеокадастру тощо.

До участі в обласних круглих столах будуть залучені представники профільних міністерств, Держгеокадастру, обласних державних адміністрацій, експерти з земельного
законодавства. 

Для участі в круглому столі потрібно:

  1. Визначити учасників круглого столу. Це можуть бути голови громад, їх заступники, депутати місцевих рад, землевпорядники, місцеві аграрії.
  2. Зареєструватися за посиланням
  3. Вибрати питання, які цікавлять Вашу громаду.
  4. Вказати необхідні контактні дані.

Посилання на приєднання до онлайн-заходу будуть надіслані на електронні адреси, вказані при реєстрації, за день до проведення заходу. 

З усіх питань проведення круглого столу в вашій області звертайтесь до: Марічки Ковалик, тел. +380 99 370 0234.

Перейти до вмісту