Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавщина у “червоній” зоні: як здійснюються автобусні перевезення в області

З 15 квітня Полтавська область перебуває у “червоній” зоні адаптивного карантину. Згідно з карантинними обмеженнями, заборонені регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним (міським, внутрішньообласним тощо) та залізничним транспортом у межах регіону, крім транзитних перевезень.

Однак, адміністрація центрального автовокзалу у Полтаві на своїй сторінці у фейбсук повідомила, що пасажирські перевезення продовжують здійснюватись, автовокзал та автостанції в області продовжують працювати у штатному режимі.

Але у кожного пасажира під час рейсу має бути при собі паспорт та спеціальна перепустка, яку можна отримати за місцем роботи або в органах місцевого самоврядування.

Натомість, всі транзитні перевезення залишаються без змін.  Купити квитки на ці рейси можна в касах автовокзалу та онлайн, на сайті, та скориставшись мобільним додатком.

Нагадаємо, щоб скористатись громадським транспортом у Полтаві, пасажиру теж потрібно мати паспорт та спеціальну перепустку. Як її отримати можна дізнатись за посиланням.

Перейти до вмісту