Ви тут:

Засідання комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр

2 березня о 13:00 розпочалось засідання постійної комісії Полтавської облради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр.

До проєкту порядку денного включено питання:
1. Про фінансово-господарський стан Полтавського обласного комунального виробничо – комерційного підприємства «Полтавапаливо» за 2020 рік.
2. Про стан надходжень рентної плати за користування надрами для видобування нафти, природного газу та газового конденсату до місцевих бюджетів Полтавської області за 2020 рік.
3. Про пропозицію Державної екологічної інспекції Центрального округу до плану роботи постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр на 2021 рік.
4. Про звернення Житомирської обласної ради щодо повернення органам місцевого самоврядування повноважень у сфері надрокористування.
5. Про перелік спеціальних дозволів на користування надрами, наданих на території Полтавської області.
6. Про звернення територіальних громад області щодо вимог АТ «Полтаваобленерго» стосовно укладення договорів з доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики для розміщення електричних мереж та/або іншого інженерного обладнання.
7. Про виконання протокольного доручення пленарного засідання четвертої сесії Полтавської обласної ради від 23.02.2021.
8. Різне.

Перейти до вмісту