Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Видобуток вуглеводнів та нові методи досліджень: у Полтаві триває VII Міжнародний галузевий форум

10 березня о 09:30 у Національному університеті “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” розпочався VII Міжнародний галузевий форум “Підвищення ефективності видобутку вуглеводнів на нафтогазових родовищах України”.

Серед запрошених – голова Державної служби геології та надр України Роман Опімах, заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков, голова Полтавської міської територіальної громади Олександр Мамай.

Форум триватиме один день до 17:00.

Переглянути онлайн-трансляцію Форуму можна за посиланням.

Під час форуму обговорюватимуть питання видобутку нафти й газу, інтенсифікацію видобутку, а також нарощування ресурсної бази – нові методи досліджень, сучасне обладнання, вдосконалення технологій. З програмою форуму можна ознайомитись за посиланням.

“Радий, що мене вже традиційно запрошують на такий важливий захід. Завжди Полтава вітає теплою і гарною атмосферою. Радий, що полтавський університет розвивається – це нові лабораторії, технічні можливості. І студенти мають можливість проходити практику у кращих міжнародних компаніях”, – розповів Роман Опімах.

“Дивлячись на порядок денний форуму бачу багато професіоналів, які будуть ділитись досвідом і своїми баченнями щодо розвитку нафтогазової галузі, видобутку в Україні. На Полтавщині є багато складових, які необхідні для успіху – мінерально-сировинна база, науково-технічний потенціал та наявність молодих фахівців, які зможуть ефективно використати потенціал для розвитку і Полтавської області і держави в цілому”, – зазначив на відкритті форуму Євген Греков.

Перейти до вмісту