Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

“Полтава рулить”: на “Голосі країни” співак з Полтави потрапив до команди Олега Винника

7 березня в ефірі каналу 1+1 вийшов 7-й випуск шоу “Голос країни”, де тренери обирали до своїх команд останніх учасників.

Одним з них став 34-річний співак з Полтави Андрій Діденко.

Він має чималий досвід на сцені. Останні 8 років він працював зі своїм творчим колективом у Китаї. Пандемія коронавірусу стала своєрідним поштовхом для Андрія: він повернувся в Україну та вирішив підкорювати вітчизняне вокальне шоу, щоб продовжити будувати кар’єру співака.

Полтавець виконав пісню “Hold Back The River” співака James Bay.

Виступ Андрія Діденка сподобався усім зірковим тренерам. Але право обрати учасника до своєї команди залишилось лише в Олега Винника. Тому він на останніх секундах натиснув на кнопку. Відтак, співак автоматично потрапив у його команду.

“Ти почав співати з плачу. Не знаю, чи це було хвилювання, чи щось інше. Але до кінця пісні довів, що є рокер. Що це той, кого я шукаю. Ти співав для тренерів. А я хочу, щоб ти співав для людей. Щоб всі люди, які бачитимуть тебе на екрані, розуміли, що ти співаєш для них. Солодко зі мною не буде, але ти будеш побачений і почутий. Молодець. Полтава рулить!”, – зазначив після виступу учасника Олег Винник.

Повний виступ Андрія Діденка з коментарями суддів можна переглянути далі з 17:53 до 23:53.

Перейти до вмісту