Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Міжнародний жіночий день: що відбудеться у Полтаві до весняного свята

Міжнародний жіночий день відзначається 8 березня. Цей день є додатковим вихідним день. Таким чином, полтавці відпочиватимуть три дні поспіль – 6,7 і 8 березня.

Більшість святкових заходів у Полтаві відбудуться саме 8 березня. Але деякі заходи розпочнуться за кілька днів до цього дня.

6 березня Полтавська обласна філармонія зіграє концерт “Весна прийшла”. Вартість квитків – 120 грн, 100 грн. У програмі романтичні пісні і улюблені артисти: Лариса Борисенко, Олексій Рубан, Катерина Юрченко, Ігор Година, Аліна Філіпюк, Віталій Підопригора, Денис Зотов, Лідія Кретова, учасники легендарного гурту «Краяни» Анатолій Піляй та Сергій Старченко, ансамбль “Чураївна”, заслужені артисти України Тетяна Садохіна, Наталія Іванченко, Микола Гармаш.

7 і 8 березня у ТРЦ “Київ” пройде “Мистецька весна”: проводитимуть майстер-класи та організовуватимуть музичне дозвілля.

8 березня полтавці та гості міста можуть зробити фото на згадку зі спортсменом Алімом Набієвим, актором театру Богданом Чернявським та українською співачкою Оленою Білоконь. Фотозона діятиме у цей день з 11:00 до 14:00. Детальніше про фото з зірками можна дізнатись за посиланням.

Читайте також: У Терешківській громаді оголосили конкурс малюнків до 8 березня

8 березня в ТРЦ “Екватор” відбудеться свято весни –  на усіх відвідувачів чекають розіграші подарунків, розваги, тематичні вікторини. А справжнім сюрпризом стане виступ української співачки TAYANNA.

8 березня Полтавський симфонічний оркестр зіграє концерт “На честь дорогих жінок”. Разом з симфонічним оркестром виступатимуть солісти Харківської обласної філармонії, лауреати міжнародних конкурсів Володимир та Тетяна Єфіменко. Початок о 15:30. Ціна квитків – 140 та 160 грн.

Також 8 березня у Полтаві в ПД “Листопад” виступить “Вечірній квартал”. Ціни на квитки – 590 — 1790 грн (початок концертів 17:00 та 20:00).

Перейти до вмісту