Ви тут:
Спорт Суспільство 

“Кременчук” у матчі УХЛ зіграє з “Білим Барсом”

Сьогодні, 11 березня, о 18:00 у Білій Церкві у рамках 41 туру УХЛ Парматч відбудеться матч «Білий Барс» – «Кременчук».

Як розповіли у клубі з Полтавщини, ігровий день 11-го березня відкриють у Білій Церкві «Білий Барс» та «Кременчук», які займають 7 і 2 рядок в турнірній таблиці відповідно. «Містяни» продовжують вести боротьбу з «Соколом» за другу сходинку, випереджаючи киян на 2 бали. Своєю чергою, «Білий Барс» на 6 очок відірвався від «Вовків», що йдуть на 8 сходинці, і на 3 очка відстав від «Маріуполя» на 6 місці.

Читайте також: Хокейна збірна України отримала нового головного тренера

У минулому турі «Кременчук» впевнено обіграв «Дніпро» 6:2, а «Білий Барс» поступився «Краматорську» і зазнав третьої поразки поспіль.
У поточному регулярному чемпіонаті всі 5 попередніх зустрічей цих команд залишилися за чинними чемпіонами із загальною різницею шайб 32:9.

У минулому сезоні саме ці два клуби склали одну з півфінальних пар в плей-оф – тоді кременчужани з сухим рахунком в серії 4-0 переграли «Барсів» і вийшли у фінал, де обіграли “Донбас” 4-3 та вперше в історії стали чемпіонами країни. Відзначимо, що якби плей-оф сезону 2020/21 починався прямо зараз, то «Кременчук» та «Білий Барс» розіграли між собою путівку в 1/2 в рамках чвертьфіналу плей-оф.

Кращими гравцями «Білого Барса» в матчах проти «Кременчука» є Даниленко та Благий – в їх активі по 5 очок, ще 4 бали заробив Бабинець, по 2 очка у Гребенника і Грабовецького.

У «Кременчука» найбільше очок у поєдинках проти білоцерківців набрав Денискін – на рахунку самого результативного форварда кременчужан 11 (7+4) очок, по 8 балів заробили Коробов, Созонова і Дубінін, ще 7 (5+2) балів в активі Кисельова.

Перейти до вмісту