Ви тут:
PROвсе Суспільство 

День сміху: дотепні розіграші на 1 квітня

1 квітня у багатьох країнах відзначається веселе й потішне свято – День сміху, або День дурня (April Fools’ Day).

Уже звичним цього дня стали розіграші та жарти над рідними, друзями і просто знайомими. Звісно, жарт має бути доречним і без негативних наслідків, пише УНІАН.

Веселі розіграші на 1 квітня

***

З вечора переведіть будильник на годину раніше. І не забудьте також перевести годинники в будинку. Людина, котру розігрують, буде дуже “вдячна” за зустріч сходу першоквітневого сонця.

***

Влаштуйте синій екран смерті на комп’ютері або ноутбуці. Для цього встановіть на робочому столі, попередньо очистивши його, відповідну картинку шпалерами. Така картинка нажахає недосвідченого користувача.

Читайте також: Як розіграти чоловіка або дружину на 1 квітня

***

Налийте у пляшки замість Кока-коли, наприклад, соєвий соус і запропонуйте рідним або друзям. Важливо заздалегідь уточнити, чи немає у людини алергії на сою.

***

Покрийте мило прозорим лаком – розігрувана людина буде здивовано терти його під струменем води, не отримуючи ані грама піни.

***

Перекиньте коробку, наприклад, з-під пластівців і знайдіть підходящий за розміром буряк із хвостиком. Покладіть бурячок так, ніби гризун залазить у коробку.

***

Візьміть печиво з кремом. Заберіть із нього начинку і намастіть білою зубною пастою. Потім запропонуйте його людям, яких хочете розіграти.

***

У коробку з-під собачої або котячої їжі насипте пластівці сухого сніданку. Дістаньте коробку, розкрийте і “наминайте” ласощі під пильним поглядом здивованих людей.

Перейти до вмісту