Ви тут:
Відео Суспільство Україна 

Українська стрічка “Пульс” вийде у широкий прокат з 8 квітня

Творці спортивної драми українського виробництва “Пульс” оголосили прем’єру – на екранах кінотеатрів її можна буде переглянути з 8 квітня.

Нагадаємо, фільм мав вийти ще у березня 2020 року. Але через пандемію коронавірусу і карантинні обмеження вихід стрічки відтермінували.

Ми знаємо, як ви нетерпляче чекали виходу нашого фільму, прокат якого довелося перенести через карантин. Та ось ми дочекалися, щоб таки запросити вас у кіно”, – повідомили в анонсі.

“Пульс” розповідає про молоду українську легкоатлетку, яка внаслідок жахливої автомобільної аварії зазнає багато важких травм та майже втрачає зір. Але після тривалої реабілітації та повернення до неймовірних тренувань вона бере золото на Паралімпіаді у Пекіні.

Головні ролі у фільмі виконують: Наталія Бабенко, Вікторія Левченко, Наталія Доля, Олександр Кобзар, Станіслав Боклан, Лілія Ребрик, Ахтем Сеітаблаєв, Роман Ясіновський, Максим Самчик та Сергій Лузановський.

У команді фільму: режисер Сергій Чеботаренко, продюсер Єгор Олесов, оператор Юрій Король, автори сценарію Ярослав Войцешек і Максим Черниш та інші.

Перейти до вмісту