Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині 23 лютого обіцяють до 6 градусів морозу та сильний вітер

23 лютого східна частина України, Сумщина, Чернігівщина, Полтавщина, Дніпро з районами потраплять у відчутні “мінуси”, очікується вдень -5-12 градусів. А вночі на північному сході навіть подекуди до -12-15 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Захід та, традиційно, Південна частина України будуть найтеплішими – максимально +4+9 градусів, на Закарпатті до +12 градусів. На решті території України вдень – близько нуля. Якісь серйозні опади завтра в більшості областей – навряд, хіба з хмар буде трохи мряки чи мокрого снігу”, – написала Наталка Діденко у фейсбуці.

У вівторок на Сході, північному сході та в Центрі України пориви південно-східного вітру можуть бути сильними, штормовими.

За інформацією Укргідрометцентру, у Полтаві та області у вівторок без суттєвих опадів. Температура повітря становитиме вночі 4-6 градусів морозу, вдень обіцяють до -2-4 градусів. Вітер – південно-східний, 5-10 м/с.

У четвер-п’ятницю на Закарпатті та в прикарпатських областях є ймовірність максимальної температури до +13+15 градусів.

“Хто сильно заскучав за весною, не переживайте – ще буде кліматична, коли середня добова температура повітря розкручуватися від нуля до +15 градусів, буде астрономічна 20 березня”, – додала Наталка Діденко.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту