Ви тут:
Суспільство Україна 

Гурт “Антитіла” відновлює стадіонні концерти: перелік міст

На початку 2021 року український гурт “Антитіла” після вимушеної перерви відновлює стадіонні концерти на підтримку альбому “Неllo”. Це буде фінальна частина стадіонного туру.

Музиканти планують відвідати близько 30 міст. До концертного графіку додалися нові міста, проте у деяких музикантів з ажіотажем чекають вдруге. Квитки вже доступні у продажу.

Вже 13 лютого відбудеться перший концерт, а фінал туру планується у травні-червні на відкритих майданчиках та стадіонах. Це останні концерти цього року, на яких прозвучить альбом “Hello” і відбудеться однойменне live-шоу.

Антитіла везуть альбом “Hello” наживо з піснями, які полюбила вся країна: “Вірила”, “ТДМЕ”, “Лови момент”, “Буде син”. На концертах прозвучить композиція “Кіно”, а також улюблені пісні попередніх альбомів: “Танцюй”, “Все красиво”, “БудуВуду”, “Люди, як кораблі” та ін.

“Ми продовжуємо тур присвячений альбому “Hello” і вирушаємо у його фінальну частину. Нагадаю, що перший концерт відбувся на Арені Львів у травні 2019 року, пройшло майже 2 роки і альбом “Hello” наживо почула вся країна, але все ще залишилися міста, у які ми не доїхали. Наприклад, у Дніпрі наш сольний концерт був приблизно 3 роки тому і ми знаємо, що там нас дуже чекають, ми не можемо оминути це місто. А деякі прихильники вже більше 1,5 року тримають свої квитки на концерт. Це будуть останні концерти в такому форматі. У фінальній частині туру ми хочемо охопити якнайбільше міст, щоб не залишився без уваги кожен лист і дзвінок від наших прихильників, які бажають побачити живе шоу “Hello”. У нас на студії вже залежалися нові пісні!”, – ділиться фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя.

Формат концертів поки залишається незмінним: стадіонна сцена, адаптована під кожен концертний майданчик, величезні екрани, світлове шоу та найкращий звук в Україні. 2 години якісної живої музики, 50 % наповнення залу, по 2 концерти вдень з дотриманням усіх карантинних вимог.

Усі раніше придбані квитки на концерти залишаються дійсними!

Нагадаємо, гурт “Антитіла” приїжджали до Полтави зі стадіонним туром “Hello” 15 червня 2019 року.

Перейти до вмісту