Ви тут:
Відео Культура Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Антитіла” відіграли великий концерт на полтавському стадіоні

15 червня на стадіоні “Ворскла” імені Олексія Бутовського у Полтаві відбувся великий концерт українського гурту “Антитіла” у рамках стадіонного туру “Hello”. Окрім Полтави, концерти вже відбулись у Львові та Харкові, попереду Одеса та Київ.

У Полтаві для концерту відвели праву частину стадіону, зайнявши 9 секторів – з 5-го по 13-й. Вартість квитків коливались від 350 до 550 грн. За кілька годин до концерту Тарас Тополя, Дмитро Водовозов, Дмитро Жолудь (“Антитіла”), Войцех Бальчун, Лукаш Драпала (“СHEMIA”) та MELOVIN дали прес-конференцію. Зазначили, що вже встигли поїсти галушок. А на концерт з’їжджаються родичі Тараса Тополі з Полтавщини, адже це його мала батьківщина по татовій лінії.

“З приємністю приїхали до Полтави, бо музична історія гурту у цьому місті дуже цікава. Кілька разів збирали повний зал “Villa Крокодила”. Нам стало там душно, тісно і вирішили приїхати на стадіон. З’їли вже галушки. Ми готові приїжджати до Полтави з концертами лише для того, щоб поїсти галушок. Помились полтавською водичкою, а вона особлива. Мило змивали довго. Сьогодні на концерті буде десь 15 моїх родичів, може, навіть більше. З’їжджаються звідусіль. І з Сахновщини, Карлівки, з Харківської області. Це мій рід по батьку, я цим пишаюсь. Навіть приїде двоюрідна сестра мого дідуся, батько якої колись хрестив мене на Полтавщині. Мені дуже приємно, що родина буде сьогодні тут, що пам’ятають про мене, люблять, слухають нашу музику. Вже передали кислі черешні, щоб ми не заснули вночі в дорозі”, – розповів фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя.

Сцена гурту “Антитіла” суттєво відрізняється – спеціально для туру спроектували унікальну конструкцію у формі напівкола. Ширина сцени більше 40 метрів і заввишки з 5-ти поверховий будинок. Вона містить понад 200 квадратних екранів і сотні світлових приладів.

Концерт для полтавців розпочався о 19-й годині виступом рок-гурту “CHEMIA”. Варто зазначити, що гітарист гурту Войцех Бальчун у 2016-2017 роках очолював “Укрзалізницю”. Опісля на сцену вийшов улюбленець молоді MELOVIN – у 2018 році він представляв Україну на пісенному конкурсі Євробачення з піснею «Under The Ladder». А о 21-й годині до шанувальників вийшли “Антитіла”. Зі сцени лунали пісні з нового альбому “Нello”- “ТДМЕ”, “Вірила”, “Лови момент” та хіти з попередніх платівок.

Нагадаємо, на стадіоні “Ворскла” у Полтаві вже виступали Олег Винник, Святослав Вакарчук з “Океаном Ельзи”, Оля Полякова, Макс Барських, Monatik.

Читайте також: Про полтавське коріння, інтерактивну освіту та волонтерство, – Тарас Тополя у Полтаві

 

Ліна Решетник

Перейти до вмісту