Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відвідувачі Кременчуцького ЦНАПу можуть проходити підтвердження особи за допомогою шерінгу документів через “Дію”

В установі  впроваджують нові технології,  що пришвидшує  отримання адміністративних послуг та робить їх зручними.

Цього року Кременчуцький ЦНАП нагороджено дипломом “Кращий ментор у сфері надання адміністративних послуг”, повідомили у Полтавській ОДА.

За ініціативи та активної участі заступника голови Полтавської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Богдана Бабіча, комунальне підприємство “Міськоформлення” Кременчуцької міської ради працювало над впровадженням послуги шерінгу документів через застосунок “Дія”.

Кременчуцький ЦНАП був першим у впровадженні цієї новітньої послуги.  Починаючи з  листопада 2020 року відвідувачі Кременчуцького ЦНАПу мають можливість проходити підтвердження та ідентифікацію особи за допомогою шерінгу документів через портал “Дія”. Крім зручності, ця послуга також прискорює оформлення документів та захищає від помилок, тому що данні переносяться автоматично.

У перспективі ця послуга буде впроваджуватися і для інших органів місцевого самоврядування, які будуть підключені до Комплексної інформаційної системи Полтавської області, впровадження якої заплановано облдержадміністрацією у 2021 році.

Перейти до вмісту