Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці на дотримання карантину перевірили 56 об’єктів: склали протокол та два приписи

Спеціалісти Кременчуцького міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевірили дотримання протиепідемічних вимог у соціальнознащущих закладах міста.

З 3 по 15 січня провели перевірки на 56 об`єктах, зокрема у закладах громадського харчування, магазинах продовольчими та непродовольчими товарами, у перукарнях та медичних закладах. Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Полтавській області.

“Під час перевірок закладів торгівлі продовольчими товарами були виявлені порушення щодо дотримання вимог протиепідемічного режиму: відсутня ємність для збору використаних ЗІЗ, недостатня кількість ЗІЗ (маски), адміністрацією закладу не проведене навчання серед працівників навчання щодо правил використання ЗІЗ, їх утилізації, не проводиться температурний скринінг працівників, перед входом у заклад відсутня інформація щодо профілактики коронавірусної інфекції та одночасне перебування відвідувачів в закладі”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Полтаві перевіряють дотримання карантину у громадському транспорті

За виявлені порушення було складено та вручено керівнику закладу протокол про адміністративне правопорушення, на 2 обˋєктах – приписи щодо усунення порушень вимог санітарного законодавства.

Фото: Держпродспоживслужба

Перейти до вмісту