Ви тут:
Комуналка Полтавщина Споживач Суспільство 

На Полтавщині люди знову перекривали трасу Київ-Харків, протестували проти здорожчання розподілу природного газу

8 січня у Чутівському районі жителі Чутівської та Скороходівської громад мітингували щодо недопущення підвищення цін на розподіл та постачання природного газу. 

Люди зібрались біля управління газового господарства, повідомляє редакція Чутіської газети “Сільські новини” на своїй сторінці у фейсбук.

На зустрічі були присутні керівники громад Микола Корольов, Валерій Штепка  та керуючий  Чутівським управлінням з експлуатації  газорозподільних систем (УЕГС) Сергій Телятник, які вислухали обурення громадян з приводу високих тарифів за споживання  та транспортування газу.

Голови органів самоврядування пообіцяли це питання розглянути на позачергових сесіях, які планують зібрати на наступному тижні. А Сергій Телятник зачитав текст звернення депутатів Чутівської  селищної  ради восьмого скликання щодо неприпустимості підвищення тарифів на послуги постачання та розподілу природного газу. На зустрічі вирішили цей лист доповнити зауваженнями і пропозиціями жителів та подати на розгляд депутатів позачергової сесії. Після цього звернення у чотирьох екземплярах  направлять Президенту України, Кабміну, Голові Верховної Ради України та Прем’єр-міністру. 

Нагадаємо, 4 січня близько 300 людей на Лубенщині перекрили трасу Київ-Харків, протестуючи проти подорожчання розподілу природного газу. Тоді у натовп мітингувальників в’їхав автобус.

Читайте також: В Україні подорожчають газ і опалення

Окрім того, активісти перекрили рух транспорту на трасі Київ-Харків.   

відео з фейсбук-групи “Чутівський край”

Перейти до вмісту