Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Миргородській міськраді обрали заступників голови

На другому засіданні другої сесії восьмого скликання Миргородської міської ради 15 грудня депутати затвердили штатний розпис та обрали заступників міського голови і керуючого справами.

Першим заступником працюватиме Олександр Острянин, він вестиме питання архітектури і містобудування, інвестицій, передачі майна із сільських громад. Заступником міського голови з питань ЖКГ, транспорту та екології став Сергій Швайка. Наталія Молочко на посаді заступника міського голови координуватиме напрямок економіки та підприємництва, реєстраційних послуг. Антоніна Нікітченко продовжить керувати справами виконавчого комітету, адміністративними послугами та соціальними питаннями. Новообрану команду привітав міський голова та побажав плідної роботи на благо громади.

Про це повідомили на сайті Миргородської міськради.

Також у ході роботи сесії ухвалили рішення з понад сорока питань, важливих для забезпечення життєдіяльності громади у різних напрямках, пов’язаних із завершенням реалізації цільових програм з відповідними змінами в бюджеті – фінансової підтримки комунальних підприємств та медичної галузі, прийняття у власність громади “КНП Миргородська ЦРЛ” Миргородської районної ради та інші.

Перейти до вмісту