Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Решетилівці перевірили заклади торгівлі щодо дотримання карантинних вимог

26 листопада працівники Решетилівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області  здійснили позапланову перевірку закладу  торгівлі продовольчими товарами – ФОП Калініченко О. В.  

За результатами заходу вручили припис про усунення недоліків, які зафіксували у магазині, повідомляють у Держпродспоживслужби у Полтавській області.

Читайте також: Про чорну п’ятницю, справжні знижки та недостовірну рекламу, – розповіли у Держпродспоживслужбі

Спільно з представника поліції та міської ради провели 5 комісійних перевірок мережевих магазинів, які планують проводити 27 листопада акцію «Чорна п’ятниця».

Так, було перевірено супермаркети «АТБ» та «МаркетОПТ», заклади торгівлі непродовольчими товарами «ЕВА», «Аврора» та «Сезон». Фахівці Служби провели роз’яснювальну роботу з адміністрацією та працівниками даних закладів, щодо дотримання вимог законодавства в умовах карантину.

Особливу увагу звернули на роботу закладів 27 листопада в умовах масового скупчення людей. Наголосили на необхідності контролю за дотриманням соціальної дистанції та допустимої кількості відвідувачів на площу зали обслуговування. Перевірки тривають.

Перейти до вмісту