Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбудеться конкурс малюнків «Мої права»

З 12 жовтня по 20 листопада 2020 року у Кременчуці проходитиме міський конкурс малюнків «Мої права» щодо вивчення Конвенції ООН про права дитини.

Проводиться він серед учнівської молоді, яка навчається в закладах загальної середньої освіти та позашкільних навчальних закладах міста, управлінням у справах сімей та дітей з метою залучення учнівської молоді до вивчення правових основ, виховання поваги до них, вміння правильно реалізовувати свої права та законні інтереси на практиці, надання дітям можливості реалізувати власні творчі здібності, розповіли у Кременчуцькій міськраді.

Умови конкурсу: на конкурс подаються художні роботи на правову тематику стосовно реалізації основних положень Конвенції ООН про права дитини, виконані на папері формату А-3. Техніка виконання: гуаш, акварель, олівець та інше. Роботи повинні бути оформлені в паспарту.

На зворотньому боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити (українською мовою):

назву роботи;
прізвище, повне ім’я, по батькові та вік автора роботи;
навчальний заклад;
контактний телефон.

Роботи будуть оцінюватися у 3 вікових категоріях:

– І категорія – 6-10 років;

– ІІ категорія – 11-14 років;

– ІІІ категорія – 15-17 років.

Журі визначає, нагороджує грамотами та цінними подарунками переможців конкурсу (відповідно 1, 2, 3 місця у кожній віковій категорії).

Кращі роботи будуть роздруковані в тематичному календарі та розповсюджені в закладах загальної середньої освіти, позашкільних навчальних закладах та інших комунальних закладах (установах) міста Кременчука.

Роботи надсилати за адресою: м. Кременчук, площа Перемоги, 2, управління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, каб. 114, тел. 73-12-83, 098-839-11-61 з 12 жовтня 2020 року по 13 листопада 2020 року.

Перейти до вмісту