Ви тут:
PROвсе Відео Суспільство 

Вечір кохання та освідчення Тараса Цимбалюка: яким був третій випуск “Танців з зірками”

13 вересня в ефірі телеканалу “1+1” відбувся третій випуск “Танці з зірками 2020”. Цього разу випуск присвятили темі кохання.

Під час ефіру зіркові учасники розповідали про своїх рідних, їхню сімейну історію та присвячували романтичні номери на паркеті саме їм. Самі ж чоловіки або дружини учасників шоу сиділи у залі під час ефіру та споглядали танцювальні номери вживу, пише 24 канал.

Зірковою суддею нового випуску стала Надя Дорофєєва, яка колись брала участь у танцювальному шоу. А її чоловік – Володимир Дантес – став зірковим ведучим на балконі, де зустрічає танцюристів після виконання номеру.
Актор Тарас Цимбалюк зі своєю партнеркою Яною Заєць виконали запальний джайв. Після танцю він наважився не лише представити свою кохану всій Україні, а й зробити на танцювальному паркеті пропозицію одруження. Тарас подарував їй букет білих троянд та обручку, на яку Тіна позитивно відреагувала та зі сльозами сказала “Так”.
Втім, танцювальне шоу у 3 випуску завершилось для пари Слави Камінської та Дмитра Дікусара. Вони вже вдруге за проєкт потрапили у зону ризику і, на жаль, не впорались з танцем. Проникливе контемпорарі, яке було присвячене нещасливому коханню Дмитра та Слави, не змогло підкорити ні суддів, ні глядачів.

Яким був третій випуск танцювального шоу можна переглянути у відео.
Перейти до вмісту