Ви тут:
Спорт Суспільство 

Траси Муджелло не буде у наступному сезоні “Формули-1”, – ЗМІ

Другої у сезоні гонки у Італії більш за все не буде.

Про це повідомляє f1analytic.

“Вірогідність проведення другої гонки в Італії дуже і дуже мала.
У траси є не тільки шарм, але і характер. Одна з причин – наявність гравійних пасток. Потрапивши в них, вже не виберешся. Тому допускати помилки не можна: оступився – і гонка закінчена”, – розповів німецький журналіст Фелікс Горнер.

Міжнародний Автодром Муджелло (італ. Autodromo Internazionale del Mugello) — італійський автомотодром, розташований у регіоні Муджелло поблизу міста Флоренція в області Тоскана.

Довжина траси становить 5 245 м, її становлять 15 поворотів з них 6 правих і 9 лівих. Трасу відрізняє досить велика за довжиною стартова пряма — 1141 м (одна з найдовших серед треків календаря MotoGP), що характеризує трасу як достатньо швидку.

Автодром Муджелло належить відомому авто-гоночному товариству та виробнику спортивних автомобілів — Ferrari. Цю трасу Ferrari та стайня Scuderia Ferrari використовує для тестів своїх болідів класу Формули 1 та цивільних автомобілів. 27 серпня 2011 року учасники FOTA на черговій своїй зустрічі домовилися про проведення на цій трасі командами Формули 1 гоночних тестів під час гоночного сезону.

Перейти до вмісту