Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кулинич очолив Департамент будівництва, містобудування і архітектури та ЖКГ Полтавської ОДА

Директором Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА призначили Віталія Кулинича.

Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов підписав розпорядження про призначення на посаду директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА. Ним став Віталій Кулинич, який на період дії карантину працюватиме за контрактом.

Віталій Кулинич народився 22 червня 1981 року в Полтаві. Закінчив Національний університет внутрішніх справ (2016 р.) за спеціальністю правознавство; Національну академію внутрішніх справ (2018 р.), Полтавську державну аграрну академію (2020 р.) за фахами: агрономія, еколого-економічне рослинництво, публічне управління та адміністрування, зв’язки з громадськістю.

Читайте також: На Полтавщині 6 підприємців отримають фінансову підтримку за створення робочих місць

Загальний стаж роботи 20 років.  Із 2002 року по 2015 працював на службі в органах внутрішніх справ України в Полтавській області. З 2015 року – у Регіональному сервісному центрі МВС в Полтавській області, м. Полтава.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту