Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Голова Полтавської ОДА готує позови до суду на відомі медіаресурси

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що на нього вже кілька тижнів триває атака замовними матеріалами з відомих медіаресурсів, власник яких має зв’язок з Російською Федерацією і бізнес у цій державі.

Тому він готує відповідні позови до суду.

“Я звик не звертати уваги на ці дурниці. Але багатьох людей таким чином вводять в оману. Дезінформують щодо реальної ситуації в області, про те, що робить влада. І це стосується не лише мене, а всієї команди, яка тут працює, всіх полтавців. Тому я вимушений відстоювати і захищати свої честь, гідність і ділову репутацію у суді. Наразі готуються відповідні позови. Намагатися наводити аргументи даним редакціям я не буду, тому що з їхнього боку не було жодної спроби уточнити інформацію, я вже не говорю про те, щоб отримати її від першоджерела. Це пряме замовлення, яке отримає пряму відповідь у залі суду”, – написав Олег Синєгубов.

Водночас, голова Полтавської ОДА зазначає, що він дуже відкритий до ЗМІ. В облдержадміністрації регулярно проводять брифінги та прес-конференції. Також немає відмов в інтерв’ю чи коментарі.

“Намагаємося робити усе можливе, щоб інформувати людей про стан справ в області. Безумовно, буває, що нас критикують. Буває так, що заслужено і конструктивно. Ми виправляємо, покращуємо ситуацію. І це нормально”, – зазначив Олег Синєгубов.

Він припустив, що така атака замовними матеріалами є інструментом пропаганди і політичної дискредитації, маніпуляції. ,І скоріш за все, це пов’язано з майбутніми місцевими виборами. 

 

Перейти до вмісту