Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З 3 серпня у Петрівці та Филенковому запрацюють дитсадки

У селі Петрівка і Филенкове з 3 серпня з дотриманням усіх протиепідемічних заходів запрацюють дитячі садочки.

Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області продовжують контролювати дотримання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України №25 від 21.05.2020 року  щодо роботи дитячих садків в умовах карантину.

У Чутівському районі перевірили 4 дитячих садочки. Два дошкільні начальні заклади у Чутовому вже відвідує малеча. Тут  ретельно дотримуються протиепідемічних заходів. Ще два – у селі Петрівка та селі Филенкове – запрацюють з понеділка.

Читайте також: З 3 серпня у Пирятині відновлює роботу ще один дитсадок

На період карантину в садочку забороняють багаторазові рушники, замість них мають бути паперові. Також заборонені м’які іграшки і килимки з довгим ворсом. Усі свята в садочку мають проходити без глядачів і за участі дітей тільки однієї групи. Педагогічний колектив повинен мати засоби особистого захисту. У садку мають бути окремі контейнери для збору всіх використаних масок, рукавичок, одноразових халатів, паперових рушників. Усе це має бути утилізоване. Працівників садочка, старших за 60 років, рекомендовано не залучати до роботи на час карантину. Вологе прибирання поверхонь потрібно робити кожні дві години, особливо ручки дверей, вимикачі, шафки. Так само раз на 2 години потрібно мити руки.

Фото: Полтавська ОДА

Перейти до вмісту