Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві під час перевірки магазинів та закладів харчування склали 2 протоколи

У Полтаві під час перевірок магазинів та закладів харчування  спеціалісти міського  управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області склали два протоколи про адміністративні правопорушення.

Про це повідомили у ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області.

Під час обстеження магазину «Орбіта» був відсутній дезінфекційний засіб для проведення дезінфекції поверхонь, у тому числі підлоги приміщень, перед відкриттям та після закінчення робочого дня/зміни. По результатам заходу складений протокол про адміністративне правопорушення.

Під час перевірки кондитерської майстерні «Комаріст» зафіксували низку порушень, зокрема не нанесено маркування для перебування у черзі з дотриманням дистанції не менше 1,5 м; у працівників були відсутні захисні окуляри; відсутній антисептичний засіб у санвузлі; не проводився централізований збір використаних ЗІЗ в окремі контейнери з кришками та інші.

Це є порушенням абз.1,5,6 п.3; абз. 1 п 7;абз. 1,3,4 п. 9 постанови №32 від 02.06.2020 року Головного державного санітарного лікаря України «Тимчасові рекомендації щодо організації протиепіденічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби хвороби (COVID-19). По результатам заходу складений протокол про адміністративне правопорушення.

Фото: Держпродспоживслужба

Перейти до вмісту