Ви тут:
Суспільство Україна 

Мінсоцполітики та ЮНІСЕФ пропонують українцям підтримати родини, які постраждали від COVID-19

Міністерство соціальної політики України та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у Міжнародний день захисту дітей пропонують усім небайдужим долучитися до кампанії солідарності та разом підтримати сім’ї із дітьми, які опинилися в скрутному становищі внаслідок COVID-19.

Через пандемію, що викликала світову економічну кризу, багато родин по всій Україні втратили можливість отримувати регулярний дохід, тож рівень життя українців значно погіршився, повідомляють у Мінсоцполітики.

Робота Уряду над подоланням наслідків пандемії триває, але щоб подолати наслідки кризи в Україні якомога швидше, солідарність та взаємопідтримка потрібні на кожному з рівнів.

У відеоісторії про взаємопідтримку — простий, але символічний вчинок дитини, покликаний нагадати про те, що підтримати ділом може кожен і кожна.

Щоб дізнатися, як допомогти родинам, які цього потребують, можна зателефонувати в найближчий центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, або звернутися в місцеву благодійну організацію. Повний перелік центрів та їхні контакти доступні за посиланням.

Перейти до вмісту