Ви тут:
Відео Полтавщина Спорт Суспільство 

У “Спартаку” відновлюють зал пауерліфтингу та відділення боксу

У палаці спорту “Спартак”, що в Полтаві, відновлюють зал пауерліфтингу, для цього закупили необхідні тренажери та обладнання.

Також відновлюють відділення боксу, яке знаходилось у “Спартаку” історично. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота.

“Тепер маємо привести до рівня, де буде не соромно тренуватись і приймати учасників всеукраїнських і міжнародних змагань. Ми вже закупили тренажери та устаткування для залу пауерліфтингу. Порадились з полтавськими важкоатлетами, що саме потрібно для тренувань – повністю замінили спортінвентар, котрий не оновлювався з часів СРСР, на новий сучасний вітчизняного виробництва. Відновлюємо також і відділення боксу, яке було тут історично. Необхідне спорядження вже закупили, облаштували зал. Тут усе також добирали на смак і потреби спортсменів”, – написав Олександр Шамота.

Нагадаємо, минулого року палац спорту “Спартак” повернули у комунальну власність міста. Нині тривають ремонтні роботи. Невдовзі на базі спорткомплексу планують створити спортивну школу “Полтава”.

 

 

 

Перейти до вмісту