Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Очільники Полтавщини привітали жителів області з Днем українського добровольця

Очільники Полтавщини привітали жителів області з Днем українського добровольця

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов привітали жителів області з Днем українського добровольця.

Шановні земляки!

14 березня 2014 року понад п’ятсот бійців Самооборони Майдану приїхали на полігон Нові Петрівці у Київській області. Це були перші добровольці – різні за професіями, віком і віросповіданням, але єднало їх щире прагнення захищати територіальну цілісність держави.

Саме добровольчі підрозділи одними з перших прийняли на себе ворожий удар, давши змогу державі підготуватися до відсічі агресора.

Щиро вітаю усіх добровольців зі святом!

Висловлюю безмежну вдячність і повагу кожному з вас! Зичу міцного здоров’я, щастя, добробуту і миру!

Голова Полтавської обласної ради      Олександр Біленький

Шановні добровольці! Дорогі полтавці!

14 березня ми відзначаємо День українського добровольця – дату, покликану навіки закарбувати в народній пам’яті героїзм тисяч українських синів і дочок, які у 2014 році стали на захист рідної землі, територіальної цілісності та незалежності своєї країни за покликом серця, не чекаючи наказів, не маючи іноді навіть зброї та необхідних знань і вмінь.

Нині більшість добровольців уже у складі Збройних сил України продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Ваша громадянська позиція та вчинки – зразок уміння підпорядковувати власні інтереси суспільному благу і приклад для всіх українців.

Сердечно вітаю вас та бажаю миру, витримки і здоров’я! Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою! Безмежна вдячність кожному з вас!

Голова Полтавської обласної  державної адміністрації Олег Синєгубов

 

 

 

ФОТО: galinfo.com.ua

Перейти до вмісту