Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Блокпости на в’їздах, дезінфекція у під’їздах: що відсьогодні запроваджується у Полтаві

Блок-пости на в’їздах, дезінфекція у під’їздах: що відсьогодні запроваджується у Полтаві

З 25 березня в Україні запроваджений режим надзвичайної ситуації. Надалі посилюватимуться заходи карантинної безпеки.

Такий режим не означає обмеження у пересуванні містом та користування продовольчими магазинами, повідомляє секретар Полтавської міської ради Олександра Шамота у новинах оперативного штабу ввечері 25 березня.

Читайте також: Режим надзвичайної ситуації: що він означає

“Це означає, що діти мають сидіти вдома, що без потреба не потрібно виходити на вулицю. А якщо ви це робите, то лише для того, щоб придбати продукти і дотримуйтесь дистанції. З 26 березня ми повинаємо інформування у дворах щодо карантинних заходів, ми плануємо розпочати обробку під’їздів, ми заборонимо користуватись дитячими, спортивними та ігровими майданчиками. Також розпочинаємо роботу по розгортанню блокпостів у Полтаві”, – повідомив Олександра Шамота.

Також поліція отримає право штрафувати батьків, які нехтують карантином і виводять дітей на спортивні і дитячі майданчики. 

Нагадаємо, Олександра Шамота на брифінгу 25 березня повідомив, що у місті розробили 5 місць,  які будуть відкриті для в’їзду/виїзду.

Відповідні рішення затвердили на комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Полтавській міській раді 26 березня.

 

 

 

ФОТО: Vinbazar

Перейти до вмісту