Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Лохвицькій школі з’явилася сучасна їдальня

У Лохвицькій школі з’явилася сучасна їдальня

Завершився капітальний ремонт їдальні Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Реалізацію проєкту розпочали у 2019 році з капітального ремонту гарячого цеху та кімнати для миття посуду з придбанням відповідного нового обладнання, повідомляють у Лохвицькій міській раді.

Продовжився ремонт і в 2020 році. Днями там виконані останні  опоряджувальні роботи, підготовлено до функціонування овочевий цех та кімнати для зберігання продуктів і інвентарю. 

– Їдальня у нас була жахлива, – розповідає директор школи Олеся Юріївна Солохіна. – Вона абсолютно не відповідала вимогам, які діють на сьогодні, а саме системі управління безпечністю харчових продуктів НАССР.

Зараз  ми маємо сучасну їдальню, що має цю відповідність. Крім того, у нас з’явилося багато нового обладнання. Це електрична плита, вентиляційна система, холодильник, морозильна камера, бойлер, полиці для зберігання посуду, кострюль та вимитого посуду, сковорода, нові мийки, зокрема у овочевому цеху, якого раніше взагалі не було. Дуже добре, що він у нас з’явився, адже тепер ми маємо можливість урізноманітнити раціон харчування дітей.

Напередодні у шкільній їдальні були розставлені меблі. Після демонтування старої сцени її територія збільшилася на одну п’яту частину.

11 лютого їдальня у Лохвицькій ЗОШ №2 розпочала своє повноцінне функціонування на радість школярам, які приходять сюди не тільки смачно попоїсти, а й зробити селфі на фоні кольорової стелі. «Наша нова їдальня!» – з гордістю підписують діти свої фото у соцмережах.

– Лохвицька міська рада на сьогодні займається розробкою проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт їдальні гімназії №1. На черзі – школа №3. В усіх школах міста ми хочемо створити комфортні і безпечні умови для  повноцінного харчування всіх учасників навчально-виховного процесу, – ділиться планами на майбутнє Лохвицький міський голова Віктор Радько.

Перейти до вмісту