Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Солодкі подарунки за веселі колядки та щедрівки отримали вихованці дитячого садочка Кременчука№ 33

Солодкі подарунки за веселі колядки та щедрівки отримали вихованці дитячого садочка Кременчука № 33

Напередодні свята Різдва Христового в дитячому садку №33 маленькі вихованці колядували та щедрували, проводили народні обрядові розваги. На дитяче свято до дітей завітали міський голова Віталій Малецький разом із своїм заступником Ольгою Усановою та депутатом міської ради Олександром Яциною.

Гості привітали колектив дошкільного закладу з Новим роком і вручили маленьким вихованцям солодкі подарунки, розповіли у Кременчуцькій міськраді.

Варто зазначити, що завдяки спільній роботі міської влади та депутата міської ради Олександра Яцини, в останні роки в цьому дошкільному закладі проведено значний обсяг робіт задля покращення умов, в яких виховуються маленькі кременчужани. Тільки минулого року в дитячому садку були вимощені тротуарною плиткою доріжки навколо ігрових майданчиків, проведено капітальний ремонт харчоблоку та кухні з повною заміною обладнання, розпочато встановлення нової капітальної огорожі. Вже кілька років поспіль Олександр Яцина опікується проблемами закладів освіти, які розташовані на його виборчому окрузі, вітає зі святами дітей та організовує для них різноманітні розважальні програми.

Міський голова Віталій Малецький і депутат міської ради Олександр Яцина поспілкувалися з колективом садочку, з’ясували, які ще нагальні проблеми варто вирішити у перспективі. Керівник міста підкреслив, що і надалі діяльність міської влади і депутатів буде спрямована на поліпшення бази навчальних закладів міста та покращення умов, в яких здобувають освіту підростаючі кременчужани.

Перейти до вмісту