Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Заступник голови Полтавської облради Анатолій Ханко розповів про плани на 2020 рік та щорічне звітування

Заступник голови Полтавської облради Анатолій Ханко розповів про

плани на 2020 рік та щорічне звітування

Днями заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко на своїй сторінці у Фейсбук опублікував звіт за 2019 рік як заступник та депутат.

ОКІА «Новинам Полтавщини» Анатолій Ханко розповів про щорічне звітування та амбітні плани на 2020 рік.

«У законі «Про місцеве самоврядування» є пункт, що депутати повинні звітуватись перед виборцями раз на півроку. Крім цього, ми раз на рік звітуємось більш публічно. У ВО «Свобода» є 137 депутатів місцевих рад, в тому числі і депутати обласної ради. До Нового року ми робимо офіційні звіти через інтернет, публічні сторінки, а з січня по березень депутати обласної ради, які розподілені по районах разом з депутатами райрад, сільрад чи ОТГ звітуються. Таким чином, вже 4-й рік розповідаємо про свою діяльність в області. На зустрічах бувало приходило й двоє людей, а було приходило більше 100», – говорить Анатолій Ханко.

Ключовими питаннями, які порушує на комісіях чи сесіях, є археологічні та проблеми учасників АТО.

«Моя історія пов’язана з особистим життям. Я археолог, тому питання по цій темі турбують найбільше. Коли у 2015 році я прийшов на посаду, то відразу зібрав представників заповідника «Більськ», Краєзнавчого музею та Центру археології. Після цього почали програму по археології, допомагати, фінансувати, розробили програму по Більську, у програмі культури внесли фінансування археологічних експедицій. Другий блок питань пов’язаний з учасниками АТО, тому максимально вирішуємо їх проблеми — пільги і т.д. Серед наших депутатів більше 40 учасників АТО, тому для нас це болюче питання. Для нас також важливе питання національно-патріотичного виховання»

Серед планів на 2020 рік Анатолій Ханко виокремлює такі:

розроблення програми підтримки підприємництва для учасників АТО;

будівництво музею у Більську;

допомога Центру охорони та досліджень памяток археології з ремонтом приміщення та придбання автомобіля;

розвиток спортивних, мультифункціональних майданчиків, великих футбольних полів;

-розробка програми з науки;

Перейти до вмісту