Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві дітей пільгових категорій привітали з Днем Святого Миколая

У Полтаві дітей пільгових категорій привітали з Днем Святого Миколая

Працівники та волонтери Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали напередодні Дня Святого Миколая до 50 вихованців «Центру соціально психологічної реабілітації дітей» з конкурсно-ігровою програмою «Таємниці Святого Миколая».

Діти залюбки поринули у казку і допомагали казковим героям виконувати різні завдання, грали в ігри та переконували Антипка, що серед дітей неслухів немає. А коли завітав Святий Миколай, то обличчя дітей сяяли від радісних посмішок. Він кожній дитині вручив солодкий подарунок, повітряну кульку та привітав зі святом, повідомляють у міській раді.

Для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував пізнавально-ігрову програму «Дарунки Святого Миколая».

Не обминув Святий Миколай із вітаннями та подарунками і ВІЛ-інфікованих діток.

З нетерпінням чекали на Миколая і дітки, які зараз перебувають на лікуванні в онкогематологічному відділенні дитячої міської клінічної лікарні. Їх відвідали працівники та волонтери Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з програмою «Святий Миколай, до нас поспішай!». І хоча за станом здоров’я маленькі пацієнти не могли залишити свої палати, казкові герої привітали кожного.

Також до новорічних привітань приєдналися волонтери загону «Турбота» Полтавської загальноосвітньої школи №8 ім. Панаса Мирного, які успішно реалізовують волонтерський проєкт «Ти потрібний!». В рамках проєкту волонтери завітали до дітей, які перебувають на лікуванні у дитячому відділенні Полтавського обласного протитуберкульозного диспансеру.

А волонтери Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Полтавської загальноосвітньої школи №8 ім. Панаса Мирного, Полтавської загальноосвітньої школи №19, Полтавської загальноосвітньої школи №5, Полтавської загальноосвітньої школи №11, Полтавської загальноосвітньої школи №34 активно беруть участь у соціальній акції «Привітання від Святого Миколая!». Казкові герої-волонтери вітають дітей з важкою формою інвалідності за місцем проживання.

Перейти до вмісту