Ви тут:
Суспільство 

Спонсор “Ворскли” нагородив чемпіонів світу мільйоном доларів

Спонсор “Ворскли” нагородив чемпіонів світу мільйоном доларів

Збірна України за перемогу на молодіжному чемпіонаті світу U-20 отримала від Української асоціації футболу та групи компаній Ferrexpo чек на $1 млн.

Як повідомляє сайт УАФ.

“Українська асоціація футболу та група компаній Ferrexpo сьогодні дарують таке свято збірній чемпіонів U-20 під керівництвом Олександра Петракова, членам їхніх родин та першим тренерам наших футбольних героїв. Влітку 2019-го збірна України U-20 у Польщі приємно здивувала не лише вітчизняних уболівальників, а й увесь світ”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українці тріумфували на молодіжному чемпіонаті світу у Польщі. Молодіжна збірна України вперше стала чемпіоном світу перегравши в фіналі збірну Південної Кореї 3–1. Воротаря української збірної Андрія Луніна визнано найкращим голкіпером турніру. Збірна Японії здобула приз фейр-плей.
«Ferrexpo AG» — група компаній, що зареєстрована у Швейцарії. У групу входять кілька виробників залізної руди в Полтавській області України. Входить до FTSE 250 Index. Почесний президент ФК “Ворскла” Костянтин Жеваго володіє 51% акцій компанії.

Перейти до вмісту