Refresh

This website np.pl.ua/2019/11/molod-kremenchuka-rozpochala-stazhuvatysia-v-orhanakh-mistsevoho-samovriaduvannia/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Молодь Кременчука розпочала стажуватися в органах місцевого самоврядування,

Молодь Кременчука розпочала стажуватися в органах місцевого самоврядування

Із 28 листопада по 6 грудня 2019 року буде реалізовано проект «Стажування молоді в органах місцевого самоврядування». Упродовж цього часу 34 лідерів учнівського та студентського самоврядування працюватимуть у кабінетах відділів, департаментів, управлінь, заступників міського голови та безпосередньо із міським головою Віталієм Малецьким.

Про це повідомили в Кременчуцькій міськраді.

Організаторами проекту традиційно виступають Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій та управління у справах молоді та спорту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

Із початком стажування молодих колег привітав міський голова Віталій Малецький. Він розповів стажистам про структуру органу місцевого самоврядування як формат народовладдя, який прийнятий та діє в Україні. Керівник міста побажав учасникам стажування якнайширше ознайомитися з обов’язками структурних підрозділів, спробувати себе у вирішенні міських проблем. Від себе особисто додав, що 11 років тому він особисто взяв участь у першому стажуванні молоді в органах місцевого самоврядування Кременчука.

Тоді досвід управлінців він разом із своїми товаришами вивчав лише один день. Тепер же у активної молоді більше можливостей, бо дізнаватимуться вони про специфіку роботи органу виконавчої влади міста вже упродовж тижня. За цей збільшений у часі період для стажування молоді лідери мають повніше відчути процес роботи фахових спеціалістів над вирішенням важливих для міста задач, щоб потім запропонувати для втілення свої ідеї та проєкти.

Варто зазначити, що завдання, над вирішенням яких працюватимуть стажисти в рамках цьогорічного стажувального квесту, будуть пов’язані з організацією та проведенням Новорічних і Різдвяних святкувань. Невипадково, що вже кілька років поспіль для стажування обирається саме ця тема. Як показує практика, з року в рік вона розкривається по-іншому та в дещо в новому форматі. А ідеї молодих лідерів використовуються під час проведення наступних Новорічних свят, даруючи кременчужанам нові емоції.

Результати стажування будуть підведені 6 грудня о 09.00 годин напередодні Дня місцевого самоврядування в Україні.

Перейти до вмісту