Ви тут:
Спорт Суспільство 

Гандбол: українки завоювали бронзу у Польщі

Гандбол: українки завоювали бронзу у Польщі

Жіноча збірна України в останньому матчі контрольного турніру в польському Любліні перемогла Литву 27:22 і посіла підсумкове третє місце.

Як розповіли у Федерації гандболу України, найрезультативнішою у складі команди Наталії Ляпіної стала Леся Смолінг (7 м`ячів), 6 голів у 18-річної Ганни Дябло. Українки грали без Ірини Компанієць, яка отримала серйозну травму коліна в минулій грі проти Польщі. Нагадаємо, турнір у Любліні наша збірна провела без багатьох лідерів, які отримали можливість для відновлення після травм.

Наталія Ляпіна, головний тренер збірної України:

«Дівчата — молодці. Проявили бійцівський характер і дограли до кінця. Завдання на турнір виконано – третє місце. Дякую, всім тренерам, які мені допомагали».

В матчі за титул Польща завдала поразки Білорусі 34:29.

Україна – Литва 27:22 (15:11)

Україна: Балог, Салтанюк, Воронько; Передерій, Смолінг 7, Фурманець 2, Савчин 3, Дябло 6, Павлик, Валова 3, Дмитришин 1, Мелекесцева 2, Шіпляк 2, Добровольська 1.

Міжнародний турнір у Любліні

Матчі збірної України

22 листопада. Україна – Білорусь 22:31
23 листопада. Польща – Україна 30:17
24 листопада. Україна – Литва 27:22

Підсумковий залік (після трьох турів)

1. Польща – 6 очок
2. Білорусь – 4
3. Україна – 2
4. Литва – 0

Нагадаємо, що найближчі офіційні матчі – у відборі на Євро-2020 – збірна України проведе в березні 2020 року проти Фарерських островів. Завершиться кваліфікаційний турнір травневими поєдинками проти Румунії і Польщі.

Перейти до вмісту