Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Легкоатлетика з Полтавщини виконала олімпійський норматив

Ольга Ляхова має виступити на Іграх XXXII Олімпіади у Токіо.

Як розповіли у Федерації легкої атлетики України, паризький етап «Діамантової ліги» у Парижі виявився досить успішним для українців.

 Ольга Ляхова нещодавно повернулася зі збору в горах і поступово набирає оберти. На чемпіонаті України у Луцьку вона змагалася з бігу на 400 метрів, а у Парижі вже виступала на коронних 800 метрах. Обігнавши на заключному колі одну за одною суперниць, Ольга фінішувала четвертою, виконавши олімпійський норматив. Її час – 1.59,13 хв. Американка Ханна Грін перемогла з результатом 1.58,39 хв.

Ляхова Ольга Олександрівна (нар.18 березня 1992) — українська легкоатлетка, бігунка на середні дистації, учасниця Олімпійських ігор 2016 року.

1-3 березня на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики, який відбувся в шотландському Глазго, Ольга у фіналі бігу на 800 метрів показала час 2:03,24 хвилини. Цього результату вистачило на третє місце та вона стала бронзовою призеркою чемпіонату Європи з легкої атлетики.

На ІІ Європейських іграх 2019 у Мінську, Білорусь, приймала участь у новому виді програми – динамічна нова легка атлетика (DNA). У гонці переслідування разом з Яною Качур, Олексієм Поздняковим та Євгеном Гуцолом з результатом 4.25,02 виборола золото. За результатами фіналу динамічної нової легкої атлетики (DNA) здобула друге золото за турнірі.

Перейти до вмісту