Ви тут:
Відео Суспільство 

Культовий серіал “Beverly Hills, 90210” повертається на екрани

7 серпня запланована прем’єра культового серіалу 90-х років “Беверлі Хіллз, 90210”. На екрани виходить перша серія продовження телепроекту з оригінальним акторським складом, пише Сегодня.

Телеканал Fox оголосив, що серія буде складатися з шести епізодів. Це буде не просто перезавантаження: сюжет фактично обертається навколо акторів, які грають самих себе, що намагаються організувати перезавантаження «Беверлі Хіллз». 

Вперше серіал вперше вийшов в ефір в 1990 році і тривав десять сезонів, аж до 2000 року. Це історія, яка розповідає про групу підлітків, які проходять через випробування і негаразди дорослішання в Беверлі Хіллз.

Серед повертаються акторів: Дженні Гарт (Келлі), Джейсон Прістлі (Брендон), Торі Спеллінг (Донна), Ян Зірінг (Стів), Габріель Картеріс (Андреа), Брайан Остін Грін (Девід) і Шеннен Доерті (Бренда). На жаль, серед старих друзів не буде Люка Перрі, пише Vogue. Актора не стало у травні цього року, він помер після перенесеного інсульту.

Офіційний постер нового “Беверлі Хіллз, 90210” 

У молодіжному серіалі “Беверлі Хіллз, 90210” автори проекту показали життя звичайних американських підлітків. У їхніх історіях було все: перша любов, дружба, зрада, відносини з батьками і нерозуміння з боку однолітків. Саме тому сюжет кінострічки стрімко підкорив весь світ.  

Окрім цього, серіал розкривав такі теми, як інтимні стосунки, гомофобію, насильство, алкоголізм, наркоманію, жорстоке поводження в сім’ї, расизм, антисемітизм, ранню вагітність і захворювання на СНІД.

Представники Fox зізнались, що ідея про перезавантаження “Беверлі Хіллз, 90210” у них виникла вже давно. У продовженні серіалу вони хочуть показати, як змінилось життя головних героїв після 30 років. Сюжет для кінострічки сценаристи черпали із реальних фактів про голлівудських акторів, які постануть у “Беверлі Хіллз, 90210”, повідомляє 24 канал.

Як змінились актори

 

 

Перейти до вмісту