Refresh

This website np.pl.ua/2019/07/nayblyzhchymy-dniamy-v-ukraini-perevazhatyme-prokholodna-pohoda/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

Найближчими днями в Україні переважатиме прохолодна погода

Починаючи з 10 липня, в Україні триматиметься прохолодна погода, температура вдень у більшості регіонів коливатиметься від 17 до 24 градусів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила синоптик Наталія Діденко.

Холодна чи прохолодна, як кому, повітряна маса в Україні домінуватиме. Найближчої ночі температура повітря становитиме +8+14 градусів, у Карпатах місцями 5-7 градусів тепла, вдень у більшості областей очікується +18+24 градуси, на Заході подекуди навіть +15+17 градусів. У Києві 11-го липня очікується погода свіжа та волога – періодичний дощик, вночі +10+12 градусів, вдень +20+22 градуси”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом, дощі йтимуть з певною періодичністю. А потепління прийде на Україну з 20 чисел липня.

Розуміючи, що всіх цікавить справедливе літнє потепління, ризикну і скажу, що, за пропередніми прогнозами, надія на повернення шортів та голих плечей з”явиться 20-22 липня. Тобто, аж не найближчими, а наступними вихідними очікується підвищення температури повітря до +26+29, у південній частині України до +28+32 градусів», – пише синоптик.

Перейти до вмісту