Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У школах Пирятина пролунав останній дзвоник (ФОТО)

Сьогодні, 31 травня, у загальноосвітніх навчальних закладах Пирятинської міської ради відбулися урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника. Цей день усім школярам сповістив про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул.

Як повідомили у Пирятинській міськраді, привітав школярів, випускників, вчителів та батьків із святом і міський голова Пирятина Олексій Рябоконь. Він побажав дітям позитивних вражень і незабутніх подій, щоб канікули були наповнені радістю, новими друзями та веселими пригодами. Для випускників – знайти свою стежину, яка приведе до успіху.

Останній дзвоник не лише сповіщає про закінчення навчального року, але й підводить його підсумок. За цей період учні освоїли вершини знань, вчилися культурі, хорошим манерам. Активним учасникам і переможцям різних конкурсів, олімпіад, творчих і спортивних змагань вручили грамоти та грошові винагороди.

Цьогоріч свято Останнього дзвоника відбулося в новому форматі. Час урочистої лінійки скорочений, а святкування продовжилося проведенням для школярів різноманітних конкурсів, розваг та квестів.

Перейти до вмісту