Refresh

This website np.pl.ua/2019/05/u-poltavs-kiy-shkoli-16-prodovzhuiut-zaminiuvaty-vikna/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Полтавській школі №16 продовжують замінювати вікна

Полтавському навчально-виховному комплексу №16, що у мікрорайоні Огнівка, майже 25 років. Звичайно, за ці роки навчальний заклад потребує осучаснення та капітальних ремонтів. Торік, з міського бюджету на заміну старих дерев’яних вікон на сучасні металопластикові було виділено близько півтора мільйона гривень. Станом на сьогодні встановлення нових віконних блоків у НВК продовжується.

Про це повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

З початку заснування школи очілює заклад Віктор Явтушенко. Говорить: вдячний міській владі за тепло та затишок у класних кабінетах і коридорах навчально-виховного комплексу:

“За час існування школи дерев’яні вікна, звичайно ж, зносилися та висохли. Міська влада турбується про нас, про комфорт наших дітей. Дуже вдячні депутатському корпусу міської ради за виділення коштів на заміну старих вікон на нові. Зараз замінені віконні блоки у класних кімнатах та коридорах, далі у планах – спортивна зала”

Особливістю навчального закладу є те, що тут об’єднані три вікові ланки: дошкільна, початкова, середня. Усі три працюють у тісному взаємозв’язку. Заступник директора з навчально-виховної роботи Полтавського навчально-виховного комплексу №16 Світлана Явтушенко говорить: дошкільне відділення є родзинкою полтавського навчального комплексу: тут виховуються дітки від 2 до 6 років:

“Всі умови сучасні та зручні: тут ігрові та освітні зони, все для розвитку та дозвілля дітей. У групі створені інноваційні куточки, куточки психологічного характеру і ті, які розвивають обдарованість та індивідуальність цих дітей”, – розповіла заступник директора.

Депутат Полтавської міської ради Андрій Матковський зауважив: завдання міської влади робити усе можливе для комфорту полтавських школярів. Та додав: поступово продовжується робота по заміні віконних блоків в усіх школах міста, адже однією із головних пріоритетних галузей є саме освітня, туди спрямовано майже третину бюджету міста.

“В першу чергу, у школі встановлюються нові вікна в класних кімнатах, адже тепло та затишок – це запорука гарного навчання для наших дітей та комфортні умови праці для вчителів. Наступним кроком буде заміна у спортивній залі, – зауважив депутат. – За кілька років необхідно привести наші школи до європейського рівня: щоб наші діти навчались у зручних та комфортних умовах, аби кожен клас був оснащений усім необхідним”

Перейти до вмісту