Ви тут:
Суспільство Україна 

У команді Зеленського пояснили, чому хочуть провести інавгурацію саме 19 травня

У команді Зеленського продовжують наполягати на інавгурації новообраного президента саме 19 травня. Основною причиною проведення церемонії саме у неділю називають бажання уникнути “транспортного колапсу” в Києві.

Радник майбутнього президента Дмитро Разумков в ефірі ICTV розповів, що ЗЕкоманда хоче мінімізувати транспортний дискомфорт, який буде пов’язаний з днем ​​інавгурації для жителів та гостей Києва. Про це пише 24 канал.

“Ми прекрасно розуміємо, що будь-які події, приїзди іноземних гостей – це обмеження по переміщенню Києвом. Якщо ми говоримо про день інавгурації, це фактично повний транспортний колапс центральної частини міста, тому що все буде перекрито. Щоб мінімізувати такий негативний ефект Володимир Олександрович і пропонує провести його в перший вихідний день, а фактично це 19 число”, – сказав Разумков.

Радник Зеленського також додав, що Верховна Рада могла зібратися та проголосувати за дату інавгурації раніше. Причиною затягування голосування Разумков вважає страх депутатів перед розпуском парламенту.

Перейти до вмісту