Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці планують запровадити конкурс на кращого експортера міста

26 березня в Інституті розвитку Кременчука під головуванням першого заступника міського голови Володимира Пелипенка відбулось засідання Міжвідомчої комісії з питань експорту, яка  є органом, створеним для координації роботи в сфері виконання  міської Програми просування продукції міста Кременчук на зовнішні ринки.

До складу Міжвідомчої комісії з питань експорту увійшли представники управлінь виконкому міської ради, Інституту розвитку Кременчука, фіскальних і митних органів, ТПП тощо. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Володимир Пелипенко наголосив, що влада Кременчука зацікавлена в сприянні експорту продукції міських підприємств на внутрішні та зовнішні ринки. Тому він запропонував обговорити формат роботи міжвідомчої комісії за даним напрямком діяльності.

У рамках обговорення, директор Інституту розвитку Кременчука Андрій Мельник запропонував винести на розгляд ті питання та конкретно заходи, які можна вирішити на місцевому рівні. Одним з таких заходів може стати загальноміський конкурс на кращого експортера. Зокрема, конкурс пропонується проводити щорічно серед представників малого, середнього і великого бізнесу в розрізі різних галузей економіки, представлених у місті.

В обговоренні взяли участь директор Кременчуцького відділення Полтавської ТПП Віктор Гинькут, начальник бюро маркетингу ПАТ “Кременчуцький колісниці завод” Андрій Гржимальський, заступник начальника митного поста “Кременчук” Сергій Басевський, начальник управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики Людмила Жорняк та інші.

Перейти до вмісту